Hotels in Istanbul » 219 hotels via Booking.com
Plattegrond Istanbul
Grotere kaart weergeven

UEFA Cup finale, 20 mei 2009 - 20.45 uur

De UEFA Cup finale wordt op 20 mei in het Sükrü Saracoglu Stadyumu in Istanbul gespeeld. De Turkse stad aan de Bosporus ademt voetbal uit met de beroemde voetbalclubs Fenerbahce, Galatasaray en Besiktas. Bezienswaardigheden als het Topkapi Paleis, de Hagia Sophia, de Blauwe Moskee en de Prinseneilanden zijn zeker een bezoekje waard tijdens uw verblijf in de stad.

Sükrü Saracoglu Stadyumu (officiële website)
Het Sükrü Saracoglu Stadyumu werd in 1908 gebouwd en biedt, na de laatste grote verbouwing in 2005, plaats aan 50.509 toeschouwers. Het stadion is door de UEFA met 5 sterren bekroond. In deze voetbaltempel speelt de club Fenerbahce SK de thuiswedstrijden. Supporters zitten dicht op het veld; het stadion heeft geen sintelbaan zoals veel andere Turkse stadions. Fenerbahce fans kunnen hun hart ophalen in het Fenerbahce-museum.

Ticketaanbieders
   vanaf € 395,00    vanaf € 750,00
   vanaf € 695,00    vanaf 23 april beschikbaar
   vanaf € 695,00    (nog) niet beschikbaar

Notabene
Betaling, verzending en verdere afhandeling van de voetbaltickets loopt via de betreffende partner. Voor alle bestellingen op Finalekaarten.nl gelden uitsluitend de algemene voorwaarden van de door Finalekaarten.nl geselecteerde partners. Finalekaarten.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor bestellingen die gemaakt worden via onze partners.